Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online. Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.

22 de maig

Bots pel canvi

Teatre Auditori Can Palots
dissabte, 22/05/2021 20.00 h

Bots pel canvi

La Big Band Basket Beat

Teatre Auditori Can Palots

dissabte, 22/05/2021 20.00 h

Botar junts no és fàcil però, quan s’aconsegueix... alguna cosa canvia! Celebrem que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertanyen a totes. La dramatúrgia ens porta a fer-nos preguntes sobre l’ego; els grups; el joc, l’art i la creativitat com a formes per relacionar-nos; la immediatesa i les xarxes socials; o el conflicte i les diferents maneres d’afrontar-lo.
29 de maig Diverses
sessions

Marcel i Júlia

Sala de Concerts Nau B1
dissabte, 29 de maig de 2021

Marcel i Júlia

Presentació del nou treball En òrbita

Sala de Concerts Nau B1

dissabte, 29 de maig de 2021

L'excantant i compositor de Txarango i la seva companya de viatge, han arrelat amb els anys, fonamentant sense pressa elseu creixement musical, que ara floreix amb força amb un nouprojecte que s'enlaira amb el disc En òrbita.

Acompanyats d'una nova banda, el duet fa un pas més,universalitzant les seves melodies amb una producció sonorapotent, on cultiven les lletres a partir de les emocions, quebroten en les cançons que veuran la llum al 2021.

Marcel i Júlia posen en òrbita les llavors d'aquesta nova etapa, enla que ens conviden a reflexionar, amb una proposta alegre iconstructiva, sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d'un modelde societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida.
30 de maig

Hits!

Teatre Auditori de Granollers
diumenge, 30/05/2021 19.00 h

Hits!

Veus - Cor Infantil i Cor Jove SCAU

Teatre Auditori de Granollers

diumenge, 30/05/2021 19.00 h

Després d’anys de portar aquest repertori arreu, els Amics de la Unió  torna a portar a casa aquest programa per gaudir-ne en família. Hits! és un recull de les peces més representades tant a territori català com internacional: el Cor Jove va presentar M'encanta el 2019 al Festival Eurotreff (Wolfenbütel, Alemanya) i ha sigut un dels seus espectacles de més èxit al llarg d’aquestestemporades; VeusCor Infantil Amics de la Unió recull a Songs of Hope l'essència que el caracteritza i que l’ha portat a interpretar aquest repertori tan divers i dinàmic a Taiwan, Japó, la Xina, els EEUU i diferents estats europeus, així com a diferentsmunicipis catalans.

No hi ha res que ens agradi més que els grans èxits!  

14 de maig Diverses
sessions

Sabana: Ja no m'hi encanto

Sala de Concerts Nau B1
divendres, 14 de maig de 2021
Exhaurides - Llista d'espera

Sabana: Ja no m'hi encanto

Sala de Concerts Nau B1

divendres, 14 de maig de 2021

Ja no m’hi encanto, expressa el fet de créixer, madurar i aprendre. Aprendre de les vivències, de les persones, dels sentiments: aprendre a viure. Convida a no encantar-se amb allò que ja no ens omple, amb allò que ja no ens fa falta i que potser no cal seguir arrossegant. Representa el final d’una etapa i l’inici d’una de nova, però sense la voluntat d’esborrar o oblidar la primera, sinó amb el record del que hem viscut i amb la il·lusió de continuar vivint.

Ja no m’hi encanto és aplicable a l’amor, al moment vital de cadascú, a les rutines, a les ambicions, a la feina, a les pors, a les angoixes i, de fet, a tot allò que suposi deixar enrere el que ens fa mal i que no ens fa feliços. Ja no m’hi encanto transmet maduresa. Una maduresa associada amb la tardor, amb els seus colors i les seves olors.

Les cançons de l’àlbum, la majoria de les quals escrites a la tardor, expliquen històries i anècdotes quotidianes relacionades amb moments molt concrets: dies de la setmana, instants determinats al llarg del dia, mesos de l’any, estacions... Ara bé, darrere la quotidianitat de les lletres hi ha missatges que conviden a reflexionar sobre l’amor, la vida i la felicitat, altres sobre el sentiment de culpa i l’esperança i versos que condemnen injustícies i realitats del moment que vivim. Expressa el fet de créixer, madurar i aprendre. Aprendre de les vivències, de les persones, dels sentiments: aprendre a viure.
Exhaurides - Llista d'espera

Més amb els teus esdeveniments:

  • Productes i Merxandatge

Granollers Escena S.L
Torres i Bages, 50 08401 Granollers
Telèfon: 938405121
Correu electrònic: info@escenagran.cat

Avís legal
Política de privacitat
Política de galetes
Tens una targeta regal?

Desenvolupat per