Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online. Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Visita lliure

Espai d'ArtsRoca Umbert Fàbrica de les Arts acull des de fa nou anys la Mostra d’Art Urbà, un esdeveniment on dialoguen la creació contemporània que es produeix avui dia a la fàbrica amb el passat industrial tèxtil d’anys anteriors. En aquesta edició s’ha convidat la comissària Federica Matelli.

Enguany la Mostra d’Art Urbà vol reflexionar al voltant dels conceptes mecanització i automatització, i com es van integrar a les fàbriques aquests conceptes que actualment van molt més enllà..

En aquesta edició podrem veure instal·lacions, dansa, activitats familiars, concerts, entre d’altres, que ens inter-roguen sobre aquests conceptes, però també projectes que ho aborden des d’una perspectiva més poètica. La Mostra vol ser una gran festa, on els creadors i creadores i la ciutadania es troben i gaudeixen d’un espai i unes propostes que inciten a la reflexió. 

Instal·lacions artístiques

- Desencadenats a càrrec de Rice & Margalef. Instal·lació col·lectiva feta amb alumnes i professors de les esco-les Ferrer i Guàrdia, i Pereanton, la Universitat Popular de Granollers i els centres oberts Sud i Ponent de Grano-llers.

https://ricevisualartist.wixsite.com http://margalef.com

- Rius de traços a càrrec de Natalia Castañeda. Instal·lació col·lectiva feta amb alumnes i professors de dibuix artístic II de segon de batxillerat artístic de l’escola Ginebró.

https://natpajara.tumblr.com/iching

- La màquina bondadosa, el verger mòbil a càrrec de Martín Garber Salzberg. Projecte guanyador de la convo-catòria MAU 2020. Amb la col·laboració d’alumnes d’Arsènic, espai de creació https://www.ojoconico.org

- Mechanical Spirits a càrrec de Cayetano Truyols. Projecte guanyador de la convocatòria MAU 2020

- Castells en confinament a càrrec de Nathalie Rey. Instal·lació col·lectiva feta amb Xics de Granollers

https://www.nathalierey.com

- Traves a càrrec d’Antonio R. Montesino. Instal·lació col·lectiva feta en col·laboració d’Arsènic, espai de creació

https://www.armontesinos.net

- Pausa d’Adrián Sifres (Sifres Ortega Arquitectes). Projecte d’intercanvi de la xarxa de festivals Transefímers del Consorci Transversal https://www.sifresortega.com

- Manu a càrrec de Muro Atelier. Instal·lació col·lectiva feta amb alumnes i professors de batxillerat artístic de l’institut Celestí Bellera. Projecte d’intercanvi de la xarxa de festivals Transefímers MED (projecte recolzat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània, en el marc de la convocatòria de projectes Cultura 2019)

https://www.muroatelier.com

- Revoluciones por minuto de Noemi Sjöberg. Projecte guanyador de la convocatòria https://www.noemisjoberg.com

Lloc: punt d'entrada de Roca Umbert (carrer Mare de Déu de Montserrat, 26).

Es podrà entrar de manera esglaonada en la mateixa hora de cada sessió.

Entrada gratuïta. Cal una inscripció per persona. Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades per compra, ja que l'aforament és reduït.

Inscripcions via web fins el dia 21 de maig, passada aquesta data es podrà inscriure el mateix dia a l'espectacle a l'espai depenen de la disponibilitat.

Granollers Escena SLU
Torres i Bages, 50, 08401 Granollers (Barcelona)
Telèfon: 938405121
Correu electrònic: info@escenagran.cat

Avís legal
Política de privacitat
Política de galetes
Tens una targeta regal?

Desenvolupat per